Este extrem de important. Dacă uitați de valoare-uitați de mize. Sigur, puteți fi sigur că un favorit cu un coeficient de 1.25 va câștiga, dar acest curs este valoros pentru dvs.?

Am auzit în mod repetat de la sfaturile de duminică că „această echipă nu poate pierde”. Bine … această echipă poate fi un favorit oficial, dar probabilitatea ca ei să câștige este mai mare decât șansele unui agent de pariuri? Un astfel de pariu nesăbuit este ca și cum ați cumpăra un televizor 3D scump-o afacere excelentă doar pentru că sunteți foarte, foarte, foarte dornici să aveți unul. Deci nu funcționează.

Pariurile cu valoare sunt un concept foarte simplu, dar majoritatea jucătorilor nu-și dau seama. Și poate din fericire, pentru că acești bani pierduți naiv denaturează piața și creează o mulțime de oportunități pentru cea mai mică parte a jucătorilor care înțelege conceptul de valoare.

Stăpânește elementele de bază ale matematicii

Dacă ați spus vreodată: „nu am o minte strictă…”atunci, probabil, jucătorul nu are minte. În timp ce mulți jucători pot câștiga prin parierea „pe simt”, este necesară o strategie corectă de alegere a înălțimii pariurilor pe termen lung și înțelegerea a ceea ce reflectă ratele în contextul probabilității.

Pe scurt, acesta este un joc bazat pe numere și prieten cu înmulțirea și împărțirea-este minimul absolut.

Înțelegeți modul în care casele de pariuri stabilesc cote

Depinde de popularitatea evenimentului, dar, în general, șansele sunt modul în care agentul de pariuri dorește să parieze pe jucători în general, mai degrabă decât ceea ce este probabilitatea reală ca situația să aibă loc. Desigur, aceasta este o simplificare destul de ușoară, dar, în general, casele de pariuri stabilesc cote prin care încurajează pariul pe fiecare rezultat pentru a minimiza riscurile pe care le iau și pentru a câștiga comisioane verificați telekomsport.ro.

Acest lucru lasă un câmp larg de laudă pentru jucătorii inteligenți care caută oportunități decente acolo unde tiperii obișnuiți nu vor veni nici măcar să caute. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că o mare importanță poate fi găsită în cursuri pentru evenimente care ar putea genera un interes mai mare decât de obicei din partea jucătorilor ocazionali și ocazionali, care, sincer, nu au nici o idee despre strategiile de pariuri profitabile. Evenimente precum finalele turneelor și ligilor sau Super Bowl-ul american ascund foarte des astfel de oportunități.

Îndrăgostește-te de rățușca cea urâtă.

Cu cât pariem mai mult, cu atât mai mult încep să ne placă echipele pe care nimeni nu le place. Uneori, cu cât pariul pare mai rău pe hârtie, cu atât mai calm ne referim la rezultatul său. Sună ciudat, dar cu cât este mai puțin plăcut echipa, cu atât mai bine găsim în pariurile pe ele. Mai ales dacă o echipă joacă bine în principiu, dar în ultimele 4-5 întâlniri ar trebui să aibă un picior. Vedeți cum toți ceilalți pariază împotriva lor și cum crește costul mizei în același timp.

Nu dispera prea mult timp, nu sărbători prea zgomotos

Nu lăsați pierderea recentă să vă bată din ritm. Uitați de ea, respectați analizele dvs. și nu pierdeți speranța că averea se va întoarce. În mod similar, nu lăsați noua victorie încrederea în sine să se înrăutățească prea mult. Și aici-rămâneți la analizele dvs. și continuați să respectați planul.

Nu conta pe victorii uriașe

Pariuri multiple, cupoane, combo-uri … indiferent de modul în care le numiți – este important să știți când să pariați. Și când nu. Ei vă deschid perspectiva unei victorii mari? Desigur! Dar parierea lor este o idee dezastruoasă dacă nu ați efectuat o analiză și nu ați găsit valoare.

Uită-te la acest lucru: dacă ați pariat de 4 ori la pariurile corecte 2.00 fiecare, cursul cuponului total ar fi de 16.00. Și acum să ne uităm la un exemplu realist atunci când obțineți cote 1.90, iar casa de pariuri cu fiecare pariu are 5%. Cursul pentru același pariu multiplu va fi de numai 13.00. Aceasta înseamnă o scădere a valorii ratei cu aproape 19%.

Dar dacă găsiți valoarea reală, Pariurile multiple pot crește și mai mult, deoarece, odată cu multiplicarea coeficienților, înmulțiți și valoarea. Problema, desigur, este găsirea valorii. Oricine adaugă o nouă ofertă cuponului o face pentru că crede că a găsit o rată valoroasă. Nimeni nu pariază pe cursuri care nu au valoare. Dar cheia pentru a face un cupon valoros este găsirea valorii reale. În caz contrar, cu fiecare pariu incomplet, veți reduce doar șansele de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here