Este Martingale un sistem viabil pentru pariuri sportive?De obicei nu invoc filozofia într-o rubrică de pariuri sportive, dar ai răbdare. Voi face totul să sune atât de simplu și prost încât orice profesor adevărat care citește asta va începe să blesteme.

Filozofii clasici credeau că judecata rațională nu este doar posibilă, ci și atunci când este aplicată corect, absolută. Nu relativ. Oamenii se Statistics.ro întreabă de ce romanele din lemn și previzibile ale lui Ayn Rand sunt atât de populare. Probabil pentru că, corect sau greșit, tema ei s-a redus la legile logice ale lui Aristotel. Le face bine oamenilor să creadă că știu ceea ce știu.

Sporturile pot oferi un fel de medicament potrivit pentru o lume postmodernă, nesigură. Promotorii Pro wrestling vă vor spune că motivul pentru care bărbații mai în vârstă se îndrăgostesc adesea de meciuri aranjate și cascadorii tâmpite este că telenovela WWE le dă un sentiment de control asupra lucrurilor. Luptătorul devine un stand-in pentru ego-ul ventilatorului. Rezultatele unei lupte (chiar și o luptă fixă) sunt absolute, gravate în filmografie. Nimeni nu poate veni de-a lungul În spune, „în realitatea mea, Ronda Rousey a fost rezervat să-și piardă la WrestleMania.”

Autocontrolul este întotdeauna crucial atunci când prezici rezultatele unei competiții reale. Când jocurile de handimobil în Las Vegas cel mai rău lucru pe care îl poți face este să urmezi un sfat. Nu contează ce spune cineva, încrederea este rege atunci când vine vorba de pariuri de succes.

Încerc să țin minte asta astăzi, pentru că sunt pe cale să iau un mit răspândit în jocurile de noroc sportive.

Sistemul Martingale este o tactică viabilă

Sistemul Martingale este o tactică viabilănu neapărat o capcană a morții. Și promisiunea de a-l folosi la sportsbook este incitantă. De asemenea, nu este la fel de mare risc cum s-ar putea crede.Privind criticii trecut de Martingale
Ia o monedă și întoarce-o de 10 ori. Șansele de a ajunge la „heads” (sau „tails”) de 10 ori la rând sunt de 1 la 1024.

Cu cele de mai sus în minte, o reîmprospătare rapidă pentru cei care au nevoie de unul. Sistemul Martingale este încercarea de a out-fox un manager de cazinou de rupere o regulă de lungă durată a pariorilor de sport. Jucătorii Martingale chase pierderile lor, ca o chestiune de desigur. Dacă primul lor pariu ratează, îl dublează și încearcă din nou. Dacă ratează, se dublează din nou. Și din nou.

Deși riscul crește de două ori cu fiecare rândul său, cartoforul sistem Martingale știe că la un moment dat ea este probabil să câștige înapoi banii cu dobândă.

Criticile Martingale sunt bine cunoscute. Cel mai popular knock pe sistem este că o mulțime de oameni pierde-out complet de pariuri până când miza lor nu se poate ocupa următoarea pariu-up în progresia. În timp ce pare să funcționeze pentru o vreme la ruletă sau cu alte fie-sau piețe de propuneri, casa este doar de stabilire în așteptare pentru a năpusti pe întregul depozit de numerar atunci când perioada lungă de pierdere apare.

Exemplu de sistem Martingale

Graficul Martingale

O problemă cu utilizarea Martingale pentru a paria pe, să zicem, ruleta, sau zaruri, este că există o mulțime de piețe într-un cazinou proiectat pentru a da casa un avantaj mare. Marginile subtile sunt bune pentru mizele de poker, dar ei sunt întotdeauna de gând să ream jucători pe sloturi și cu zaruri-aruncări. Ruleta în sine ar putea la fel de bine să facă publicitate strategiei unei case din Vegas cu „aproape 50-50”, fie-sau Pariu. „Voi primiți jumătate, iar voi jumătate, cu excepția acestei mici bucățele pe care o preluăm aici.”

Dacă moneda este ponderată, atunci ea poate veni în mod absolut cozi mai mult de 9 ori la rând fiecare atât de des.

Exemplu de sistem MartingaleSite-ul Expertul cote Handicap Handicap Martingale ca un Hard-Pass împreună cu un tratat general împotriva tuturor sistemelor de jocuri de noroc în urmă cu câțiva ani. Acesta este un gen de Vegas scris eu nu sunt sigur că am înțeles. La naiba, toată lumea folosește un fel de sistem, fie că știu sau nu. Pariori de sport care evită aderarea la orice sistem sau stil încă au un sistem-Sistemul lor nu este de a avea unul.

Dar cifra citează site – ul pentru probabilitatea de un Martingale „accident” – pierde un pachet întreg prin dublarea și dublarea și dublarea-este aproape de 20% șanse de a pierde 8 pariuri într-un rând. Probabil e un sâmbure de adevăr în asta. Pariul” mediu ” la un cazinou (numarand toate cele inteligente si stupide) ofera un avantaj destul de ferm sefilor. Cu toate acestea, aceasta nu se aplică într-adevăr la propuneri de monede-flip, cum ar fi lumea sporturilor oferă pe o bază de zi cu zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here