Jocurile De Noroc Sportive Evoluează Mai Rapid Decât Ne Așteptam

0
52

Sporturi profesionale și colegiale s-au temut istoric de o practică cel mai puternic peste orice altceva: jocurile de noroc. Amenințarea a fost că, în cazul în care un atlet, oficial sau antrenor a devenit ensconced în datorii majore de jocuri de noroc, acestea ar putea accepta o mită de la un jucător pentru a modifica performanța lor.

Încrederea Fan în sport se bazează pe premisa că jocurile sunt jucate pe un teren de joc echitabil. Două echipe puternic motivate care oferă performanțe de vârf jucând cu aceleași reguli și oficiând. Orice indiciu că jocurile au fost cumva „fixe” ar putea duce la sport fiind văzut ca un divertisment, nu o competiție, cum ar fi wrestling.

Scena Pariurilor Sportive

Comisarul NFL Roger Goodell a răspuns la o întrebare despre cea mai mare amenințare la adresa integrității sportului său în 2012 „Jocurile de noroc ar fi numărul unu pe lista mea.”Pro legues nu ar lua în considerare nici măcar o franciză în Las Vegas, de teama apropierii de jocurile de noroc legale, până când NHL Golden Knights nu au primit o franciză. Jucătorii au fost avertizați să raporteze orice contact cu jucătorii. NFL și alte ligi au cheltuit mulți bani făcând lobby pentru continuarea legii din 1992 privind protecția sportivă și profesională (PASPA), care a interzis jocurile de noroc sportive.

O atitudine de mare schimbare a avut loc în Mai anul trecut când Murphy v. NCAA contestat federal interdicția de jocuri de noroc cuprinse în PASPA. Curtea Supremă a decis că dacă Congresul nu reglementează în mod direct pariurile sportive atunci puterea de a face acest lucru ar fi rezervată Statelor. Dintr-o dată, New Jersey, Mississippi, West Virginia, Arkansas, Pennsylvania, Delaware, și Rhode Island au aprobat facturile legalizând jocurile de noroc în timp ce multe alte state lucrează la legalizare. Această decizie creează o lume de noi posibilități.

În prezent, există o goană de teren Oklahoma în curs de desfășurare pentru a asigura poziții viitoare în jocuri de noroc de ligi și francize. Ar putea și universitățile să intre în acțiune? Poate. Veniturile suplimentare s-ar putea dovedi a fi prea mult pentru a trece cu vederea. Fluxurile de venituri includ drepturile de date, publicitatea, stimulentele de rating și potențialul unei echipe sau stadioane ca agent de pariuri. Potrivit Sara Slane, Senior VP de PR pentru American Gaming Association, cele patru ligi majore de sport ar putea vedea un impuls de câștig de 4,2 miliarde dolari de la jocurile de noroc. MLB, NHL și NBA au încheiat deja înțelegeri pentru a face din stațiunile MGM primul partener oficial de jocuri. Atât MLB cât și NHL dețin state echitabile în cotidianul fantasy sports book hybrid Draft Kings și NFL și NBA au parteneriate strânse cu FanDuel și Draft Kings. După ce NFL și-a schimbat regulile pentru a permite francizelor să accepte publicitate de la cazinouri cu cărți de sport la sfârșitul lunii August, New York Jets și Dallas Cowboys s-au grăbit să profite de noua oportunitate. Jets și Cowboys au încheiat acorduri cu MGM și WinStar, ceea ce a făcut din fiecare cazinou partenerul oficial al Cluburilor lor.

Privind În Statistici

NFL a schimbat acum Politica de conduită personală pentru a permite jucătorilor să parieze legal pe alte sporturi decât fotbalul. Ce s-a întâmplat cu frica de jucători compromiși? Poate că era nevoie doar de o creștere a veniturilor pentru a atenua această teamă. Cu toate acestea, nu toate temerile au fost atenuate. Preocupările majore încă persistă cu privire la costul social al legalizării și susceptibilitatea sportivilor de colegiu la tactici de jocuri de noroc ilegale.

Acum, că Duhul a ieșit din sticlă, am putea vedea o cultură în care jocurile de noroc prin telefon mobil cu șanse reale, cum ar fi apelurile de joc, rezultatele de la at-bat, și rezultatele posedării devin o normă? Poate. Ar putea mai multe opțiuni de a paria potential crea mai multe dependenti de jocuri de noroc sau chiar o situație în Statistics.ro care copiii la un joc partake în luarea deciziilor de jocuri de noroc cu părintele lor? Posibil. Va deveni asta o problemă socială? Doar timpul ne va spune. Ceea ce se știe este că evoluțiile și ramificațiile hotărârii Curții Supreme în această lume nouă curajoasă au loc în fiecare zi cu noi sponsorizări, parteneriate și acorduri încheiate cu viteză warp pentru a revendica o bucată dintr-o plăcintă foarte profitabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here