Casele de pariuri care lucrează pe principiul bursei nu câștigă pe marjele lăsate în pariurile expuse, ci pe comisioanele percepute cu pariurile. Dimensiunea sa este invers proporțională cu mărimea pariului, deci cu cât suma este mai mare, cu atât mai puțin comisionul primește operatorul. Astfel de case de pariuri nu sunt interesate de rezultatul evenimentului-aceștia își părăsesc clienții. Operatorul câștigă pe comision, în funcție de valoarea pariurilor pentru acest rezultat. Acest tip de broker de pariuri primește tifon pentru furnizarea unei platforme de schimb: site-ul, software-ul și întreaga structură pe care jucătorii o pot folosi. Piața bursieră seamănă cu ratele live. Piețele sunt încă actualizate, atât pre-meci, cât și LIVE. Șansele se schimbă, ceea ce înseamnă că jucătorii pot închide pariul pentru a obține un câștig mai mare sau pentru a minimiza pierderile potențiale. În cazul în care piața în acest moment le garantează un profit înainte de expirarea ratei sau, dimpotrivă, amenință să eșueze, acestea pot fi asigurate. Sporturile precum fotbalul sau tenisul sunt discipline în care este mai bine să plătiți bani din cauza fluctuațiilor de puncte.

Betfair oferă o gamă largă de sporturi, ligi și alte piețe. Dacă cererea este prognozată, Betfair va oferi oportunități pentru toți cei care doresc să parieze. Brokerii ca atare nu sunt necesari-piața în sine forțează să schimbe evaluările. Cele mai mari evenimente sportive prezintă cea mai mare lichiditate,astfel încât există o mare probabilitate de pariuri asociate. Aceasta este cea mai mare atracție pe bursa de pariuri, ceea ce face ca pariurile să fie și mai interesante.Spread pariuri

Spread pariuri

Spread-pariurile se bazează pe principiul că, cu cât jucătorul are mai multe drepturi, cu atât câștigă mai mult și cu cât greșește mai mult, cu atât pierde mai mult. În timp ce pe piețele poloneze este încă o noutate, este pe piețele de pariuri mai mature, ca în Marea Britanie este mult mai popular. De asemenea, merită adăugat că în ultimii 30 de ani este o industrie a pieței de pariuri care crește cel mai rapid: se estimează că numai în Marea Britanie există mai mult de 1 milion de pariuri spread. Ce este unic în această formă de case de pariuri? În mod surprinzător, pierderile pot fi mult mai mari decât suma licitată.

Acuratețea prezicerii probabilității unui anumit pariu determină valoarea returnării Pariului de răspândire, precum și pierderile potențiale, astfel încât jucătorii, în special începătorii, trebuie să fie atenți. Numele provine din „spread-ul” englez care denotă intervalul de rezultate în acest context, iar utilizatorul pariază dacă rezultatul va fi mai mare sau mai mic decât intervalul specificat. Prețurile sunt exprimate la scară, astfel încât casele de pariuri să poată câștiga indiferent dacă rezultatul final este mai mare sau mai mic decât intervalul.

Operatorii care oferă rate de răspândire câștigă prin echilibrarea plăților și depozitelor de la jucătorii „disidenți”. Ca și în orice piață, există cumpărători și vânzători, iar prețul indicat pentru tranzacție pentru acest eveniment determină câștigurile sau pierderile casei de pariuri. Acest tip de pariu include atât pariuri preliminare, cât și pariuri live. Cumpărătorul poate vinde obiectul La un preț avantajos, iar vânzătorul îl poate cumpăra dacă cursul evenimentului schimbă prețul în favoarea sa. Pozițiile pot fi închise înainte ca evenimentul să se încheie și astfel pot fi reduse la minimum pierderile. Din acest punct de vedere, pariurile pe răspândire sunt mai mult ca pariurile pe piața bursieră decât pariurile tradiționale.

Pariurile pe răspândire sunt atractive pentru pariuri atunci când evenimentul atinge un favorit puternic care atrage mult mai multe pariuri. La început pentru această răspândire există reguli aproape de handicap, în cazul în care banii pot fi puse pe un favorit și adversarul său. Forțele pieței determină mișcarea spread-ului. Cumpărătorii mișcă linia spread-ului în sus și vânzătorii în jos. Agentul de pariuri este interesat de o acțiune egală cu două minute pe fiecare parte a spread-ului și câștigă comisioane.

Pariurile sunt cumpărate sau vândute pe baza propriei opinii cu privire la rezultatul unei întâlniri. Cumpărătorii consideră că suma finală va fi mai mare decât linia de răspândire, iar vânzătorii consideră că suma acestei linii nu va depăși. Dacă cumpărătorii sunt mai mari decât vânzătorii, prețul (spread) va crește. Dacă va fi invers, iar apoi vânzătorii vor fi în majoritate, prețul va scădea. Rezultă că ratele de răspândire se bazează exclusiv pe principiile ofertei și ofertei și pe echilibrul dintre cumpărători și vânzători și alinierea prețurilor.

Ratele de răspândire sunt cele mai populare pentru evenimentele sportive și rezultatele piețelor financiare, iar ideea însăși a fost luată de la brokerii din Londra care tranzacționează fluctuații ale prețurilor pe piețele bursiere și valutare. Când vine vorba de sport, cum ar fi fotbalul, jucătorii pot paria în valoare de goluri deasupra sau sub linia spread, precum și alte evenimente frecvente, cum ar fi diferite aruncări și cărți. Ratele financiare pot fi mult mai drastice, iar pierderile sunt determinate de fluctuațiile prețurilor, deși pot fi introduse restricții de închidere a ratei în cazul în care prețul este atins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here